Balvanyos Resort

Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Grand Hotel Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert, zgomotul placut al focului din semineu si un peisaj de basm.

Situat în inima pădurii, Grand Hotel Balvanyos constituie locația perfectă pentru recreere, dar și pentru organizarea evenimentelor, conferințelor.

Grand Santerra Spa

La începutul anului 2016 vom deschide SPA pe aproape 2000 metrii pătraţi cu următoarele facilităţi:circuit termal format din bazine, cabine cu aburi şi saune, interioare şi exterioare
camere pentru diferite Tratamente SPA, spaţii pentru Servicii medicale de fizioterapie şi recuperare, sală Fitness cu terasă exterioară, pistă de alergare de 1,7 km, mofetariu, SPA Cafe, spaţii de Relaxare interioare şi exterioare.

REFACERE, RELAXARE, VITALITATE, PREVENŢIE, STARE DE BINE!

 

Balvanyos Adventure Park

Parcul de Aventuri te aşteaptă să-ţi testezi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor noştri, alpinişti. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole.

Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.

Trasee: începători copii (galben), copii (portocaliu), începători adulţi (verde), avansaţi (albastru), profesionişti (roşu), traseu pentru teambuilding, traseu de tiroliene.

Bearcam

Camera live functionează după lăsarea întunericului. Între orele 18-20 aveţi 95% şanse să vizionaţi în direct membrii celor două familii de urşi care vizitează locul special amenajat în spatele parcării hotelului.