Hilton vs. Marriott: Cine este meritat de loialitatea ta

Atunci când alegeți pe ce program de loialitate să vă concentrați, este important să vă uitați la toate opțiunile. Nu trebuie să vă alăturați mai multor programe de loialitate (indiciu: da, puteți), dar acest lucru vă va ajuta să decideți ce experiență hotelieră doriți în următoarea călătorie.

Concentrându-vă pe un singur program de loialitate, puteți obține statutul de elită mai rapid, ceea ce ar putea debloca beneficii valoroase pentru hotelurile companiei dvs.

Dacă trebuie să alegeți un singur program de loialitate, pe care să alegeți – Marriott Bonvoy și Hilton Honors?

Această confruntare Marriott și Hilton vă va arăta cum se compară aceste două lanțuri hoteliere uriașe, astfel încât să puteți decide care program de loialitate este mai benefic pentru dvs. Să începem.

Tipul și numărul de proprietăți: Marriott

Fiecare călător este diferit, astfel încât tipurile de proprietăți oferite de un lanț hotelier pot face o diferență enormă pentru planurile dvs. de călătorie. Este posibil să nu doriți să faceți parte dintr-un program de loialitate dacă sunteți un călător de lux, dar compania oferă opțiuni mai accesibile.

De asemenea, puteți alege un program de loialitate sau altul în funcție de numărul de proprietăți dintr-un hotel. Veți avea nevoie de opțiuni de hotel oriunde ați călători. Cu cât aveți mai multe proprietăți, cu atât sunt mai mari șansele de a o găsi pe cea potrivită.

Marriott International are peste 7000 de proprietăți în 131 de țări. Există 30 de mărci de hoteluri disponibile. Acestea sunt mărcile Marriott împărțite în diferite categorii Marriott.

Hoteluri Marriott de lux:

Bulgari
EDIȚIE
JW Marriott
Sf. Regis
Colectia de lux
The Ritz-Carlton
Hoteluri W

Hoteluri la Premium Marriott

Autograph Collection Hoteluri
Hoteluri Delta
Hoteluri de design
Hoteluri Gaylord
Le Meridien
Marriott
Clubul de vacanță Marriott
Hoteluri Renaissance
Hoteluri și stațiuni Sheraton
Portofoliu Tribut
Westin

Selectați hoteluri Marriott:

Hoteluri AC
Hoteluri Aloft
Courtyard Marriott
Fairfield de la Marriott
Four Points by Sheraton
Hoteluri Moxy
Protea Hotels by Marriott
SpringHill Suites by Marriot

Hoteluri Marriott cu ședere mai lungă:

Elementul Westin
Marriott Executive Apartments
Residence Inn Marriott
TownePlace Suites

Hilton deține peste 6.500 de proprietăți în 119 țări și are 18 mărci de hoteluri.

Mărcile Hilton includ:

Conrad Hotels & Resorts
Hilton Canopy
Colecția Curio de la Hilton
Hilton DoubleTree
Embassy Suites by Hilton
Hampton Inn by Hilton
Hoteluri Hilton
Hilton Garden Inn
Hilton Grand Vacations
Home2 Suites by Hilton
Hilton Homewood Suites
LXR Hotels & Resorts
Motto de la Hilton
Signia by Hilton
Colecția de tapiserie de la Hilton
Tempo by Hilton
Tru by Hilton
Waldorf Astoria Hotels & Resorts

Veți putea identifica multe nume printre mărcile de hoteluri de lux dacă aruncați o privire pe lista mărcilor de hoteluri din fiecare companie. Conrad și Waldorf Astoria sunt două mărci Hilton bine-cunoscute, în timp ce Marriott are JW Marriott și The Ritz-Carlton.

Aceste mărci de lux sunt cunoscute pentru proprietățile lor populare.

Conrad Maldive Insula Rangali
Waldorf Astoria New York
Grand Cayman, Ritz-Carlton
JW Marriott Essex House New York
Valea Cerbului St. Regis

Ambele companii oferă opțiuni mai accesibile. Când aveți nevoie de unul, probabil că puteți găsi unul la Hampton Inn sau Courtyard by Marriott. Nu puteți greși nici Hilton sau Marriott dacă sunteți un călător cu buget redus. Marriott oferă o gamă mai largă de proprietăți de lux, dar Hilton are mai multe.

Atât în ​​ceea ce privește numărul, cât și calitatea proprietăților, Marriott este înaintea lui Hilton. Există multe opțiuni cu ambele lanțuri hoteliere. Dar Marriott este mai popular cu cele 30 de mărci ale sale decât cele 18 de la Hilton. Dacă sunteți în căutarea unui amestec de proprietăți de lux, buget și de scară medie, veți găsi o selecție mai mare.

Câștigător: Marriott

Câștig de puncte: egalitate

Programele de recompense și de loialitate sunt adesea legate, deoarece este posibil să doriți să vă alăturați unui program pentru a câștiga mile sau puncte. Acest lucru ar însemna de obicei că câștigați puncte pentru sejururi la hotel cu Hilton și Marriott. De asemenea, puteți câștiga puncte prin programele de loialitate Hilton Honors sau Marriott Bonvoy.

Acestea sunt modalitățile prin care Marriott Bonvoy vă poate ajuta să câștigați puncte

Sejururi la hotel
Bonusuri pentru cheltuieli și carduri de credit
Închirieri auto Hertz
Zbor
Croaziere
mese
Evenimente
Partenerii de transfer includ Chase Ultimate Rewards și Amex Membership Rewards
Puncte de achiziție
Promoții și parteneriate

Hilton Honors are aceste modalități de a câștiga puncte

Sejururi la hotel
Bonusuri pentru cheltuieli și carduri de credit
Alamo Enterprise, National și National oferă închirieri auto
Croaziere
mese
Evenimente
Amex Membership Rewards, Hawaiian Airlines și Virgin Atlantic sunt toți parteneri posibili de transfer.
Puncte de achiziție
Promoții și parteneriate

Ambele programe oferă multe modalități de a câștiga puncte. Cu toate acestea, primii doi câștigători de puncte vor fi cardurile de credit și sejururile la hotel, deși ambele oferă moduri diferite. Hilton și Marriott oferă carduri co-branded care pot fi folosite cu American Express și Chase. Aceste carduri pot fi folosite la sejururi la hotel pentru a vă câștiga puncte pentru oricare dintre programele de fidelitate.

Marriott este partener de transfer cu Amex și Chase, în timp ce Hilton este partener doar cu Amex. Recompensele tale Chase Ultimate pot fi transferate către Marriott Bonvoy, în timp ce recompensele pentru membri Amex pot merge la Hilton Honors sau Marriott Bonvoy.

Cu toate acestea, programele oferă oportunități similare de câștig. Fiecare are propriul parteneriat, cu Uber parteneriat cu Marriott, astfel încât să puteți câștiga puncte Marriott Bonvoy la cursele Uber și comenzile UberEats. Este similar cu Hilton, dar Lyft este partenerul.

Preferințele dvs. vor determina probabil care program este mai bun pentru câștigarea de puncte. Marriott poate fi o opțiune mai bună dacă preferați Uber decât Lyft. Nu contează dacă nu folosiți servicii de partajare. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de închiriere de mașini care sunt asociate fiecărui program. Punctele Hilton pot fi câștigate cu Alamo Enterprise, National și National. Marriott are oportunități de câștig cu Hertz

Câștigător: Hilton

Valorificați puncte la Marriott

Deși câștigul de puncte este grozav, modul în care le răscumpărați este ceea ce veți găsi cel mai valoros într-un program de loialitate.

Acestea sunt modalitățile prin care Marriott Bonvoy vă permite să răscumpărați puncte

Stai într-un hotel
Rezervați o închiriere de mașini prin portalul Air and Car
Rezervați un zbor prin portalul Air and Car
Rezervați o experiență
Cumpărături online cu puncte
Carduri cadou disponibile
Donează puncte
Puncte cadou
Transferați puncte către parteneri

Hilton Honors are aceste metode pentru a răscumpăra puncte

Stai într-un hotel
Rezervați o închiriere de mașini cu Alamo National sau Enterprise
Rezervați o experiență
Plăți pentru călăreți Lyft
Cumpărați cu puncte de la Amazon sau portalul de cumpărături online al Hilton
Donează puncte
Puncte cadou
Transferați puncte către parteneri

Nu este surprinzător că Hilton și Marriott au opțiuni similare de răscumpărare a punctelor. Probabil că veți folosi punctele dvs. de recompense la hotel pentru sejururi la hotel dacă câștigați recompense la hotel. Este plăcut să primești nopți premii gratuite, mai ales dacă economiile tale sunt suficiente pentru a rezerva o proprietate de lux.

Nopțile de premiere Hilton și Marriott încep de la 5.000 de puncte de persoană. Cu toate acestea, ofertele PointSaver pot reduce anumite nopți Marriott până la 4.000 de puncte pe noapte.

Punctele Hilton Honors și punctele Marriott Bonvoy au valori diferite. Punctele Hilton sunt evaluate la 0,6 cenți pe punct, în timp ce punctele Marriott sunt evaluate la 0,8 cenți fiecare. Veți obține mai mult din punctele dvs. Marriott decât veți primi cu Hilton.

În plus, opțiunile de răscumpărare Marriott oferă o selecție puțin mai bună decât cea a lui Hilton. Portalul Marriott Air and Car vă permite să utilizați cu ușurință punctele pentru închirieri de mașini și zboruri. Hilton oferă un sistem de rezervare pentru închirieri auto, dar nu oferă posibilitatea de a rezerva zboruri cu puncte.

Câștigător: Marriott

Carduri de credit Hilton

Nu trebuie să obțineți un card de credit de hotel pentru a fi membru al unui program de loialitate. Mai multe carduri de credit pot fi conectate la diferite programe. Puteți avea în continuare mai multe carduri de credit asociate cu diferite programe. Cu toate acestea, dacă doriți să vă concentrați pe un singur program, cel mai bun card de credit pentru hotel ar putea fi ceea ce aveți nevoie pentru a câștiga și a răscumpăra puncte, precum și pentru a primi beneficii utile.

Patru carduri de credit cu marcă comună Marriott sunt disponibile în asociere cu Chase și American Express. Sunt disponibile trei cărți personale și o carte de vizită.

Cardurile de credit Hilton și Marriott au ceva pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți proprietar de afaceri, aveți nevoie de avantaje premium sau doriți să evitați plata unei taxe anuale. Există unele diferențe.

Cardurile Marriott pot fi mai flexibile dacă doriți doar să câștigați nopți gratuite. Cardurile Hilton necesită adesea să cheltuiți o anumită sumă înainte de a vă putea obține noaptea gratuită. Aceasta nu este o cerință pentru cardurile Marriott.

Pentru valoarea generală, Hilton poate fi cel mai bun deținător de card datorită Amex Aspire. Acest card este unul dintre cele mai căutate carduri de credit hoteliere. Vine cu statutul automat Hilton Diamond, credite anuale și un premiu pentru noaptea de weekend. Diamond este cel mai înalt nivel în Hilton Honors. Statutul Gold Elite este cardul echivalent Marriott Bonvoy Brilliant. Este de nivel mediu pentru Marriott Bonvoy.

Un membru Hilton Honors Diamond primește acces la Executive Lounge, upgrade de cameră și un credit gratuit pentru micul dejun. Membrii Gold Elite Marriott Bonvoy primesc upgrade de cameră îmbunătățite, puncte bonus de 25% la sejururi și fără acces la lounge.

Hilton a fost câștigătorul