13 lucruri pe care hotelurile ți le oferă gratuit
Deși camerele de hotel pot fi scumpe, călătorii deștepți știu că există multe facilități disponibile care pot fi obținute gratuit de la hoteluri.

În copilărie, părinții mei au lucrat în industria hotelieră și a turismului. Am fost norocos să am ocazia să locuiesc în hoteluri de lux pentru o perioadă și să învăț despre facilitățile gratuite.

Mulți oaspeți nu știu că unele dintre articolele gratuite ale hotelului nu sunt disponibile în camerele lor.

Este imposibil să obțineți ceea ce nu cereți, așa că asigurați-vă că verificați facilitățile gratuite oferite de hotelul dvs. înainte de a rezerva. Dacă aveți o idee bună la ce să vă așteptați, acest lucru vă poate ajuta să vă reduceți lista de pachete.

1. Sampon si balsam

Deși șamponul și balsamul sunt un serviciu standard de cameră de hotel, unele hoteluri oferă acum produse de mărci de lux ca un bonus suplimentar.

În timp ce îmi aduc propriul șampon și balsam, le iau și pe cele oferite de hotel.

2. Săpun și gel de duș

Acest produs este disponibil și în majoritatea hotelurilor. Este grozav pentru cei care au uitat să-și aducă propriul săpun și/sau gel de duș.

Multe hoteluri de tip boutique și de lux au devenit mai sofisticate în ultimii ani și oferă acum mărci mai bune, iar partenerul tau de sex va fi mult mai doritor dupa ce va mirosi un parfum minunat si dupa ce se va incalzi. Acest lucru îmi lasă pielea moale și hidratată.

3. Apa de gura

Deși apa de gură poate să nu fie disponibilă în fiecare cameră de hotel, am văzut sticle de mărime de călătorie la recepție (doar întrebați) și în băile din hol.

4. Brici de unica folosinta

Cereți la recepție aparate de ras gratuite dacă uitați să aduceți unul. Dacă nu au unul în camerele lor de hotel, sunt șanse să o aibă.

5. Lotiune de corp

Când călătoresc, mâinile îmi devin foarte uscate și mă trezesc tot timpul întinzându-mi după crema hidratantă. Întotdeauna îl iau pe cel gratuit în camera mea de hotel. Este grozav să-l aveți la îndemână pentru referințe viitoare.

6. Casca de dus
Înfășurați-vă pantofii în capacul de duș al hotelului, unul dintre trucurile mele preferate de călătorie. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă păstra bagajele curate.

7. Periuta de dinti si pasta de dinti

Deși îmi place să am mereu o periuță de dinți și o pastă de dinți cu mine în bagajele de mână, uneori le uit.

În loc să mergeți la farmacie pentru a cumpăra unul nou pentru dvs., întrebați recepția dacă există truse gratuite.

8. Trusa de cusut

Hotelurile bune știu că urgențele din garderobă se pot întâmpla și se întâmplă. Acesta este motivul pentru care oferă un kit de cusut de călătorie. Acestea sunt ideale pentru fixarea tivurilor rupte sau a nasturii lipsă.

9. Sac de rufe

Ai uitat să faci o geantă suplimentară pentru a-ți păstra hainele murdare uscate? Nu vă faceți griji. Îți poți depozita hainele umede de pe plajă într-o pungă de rufe oferită de multe hoteluri.

10. Ceai și cafea

Cafeaua este gratuită în camerele de hotel? Deși majoritatea hotelurilor oferă cafea și ceai gratuite în hol, multe camere au aceste facilități.

Dar, merită să verificați dacă ceaiul și cafeaua sunt de fapt gratuite. Este frustrant să descoperi taxe surpriză pe factura hotelului.

11. Halate de baie

În multe hoteluri de tip boutique și de lux, veți găsi halate de baie confortabile în fiecare cameră. Aceasta este o opțiune grozavă dacă doriți să luați micul dejun în pat înainte de a pleca în vacanță.

Nu ar trebui să iei halatele de baie de la hotel acasă. Acestea sunt disponibile pentru utilizare în timpul șederii dumneavoastră. Înainte de a vă împacheta halatul, asigurați-vă că verificați din nou la recepție.

12. Papuci

Indiferent cât de mare ar fi hotelul tău, papucii sunt o idee bună pentru a-ți păstra camera de hotel curată. Verificați dacă hotelul oferă papuci gratuit dacă uitați să-i aduceți.

13. Pixuri și Notepad

Aproape fiecare cameră de hotel are un blocnotes și un stilou. Este excelent pentru a nota adresele locurilor de vizitat sau note generale despre călătoria dvs.

Pixul este util și pentru completarea fișelor de declarație sau a formularelor vamale în avioane.